Kalfsvellen met karakter

Een kalfsvel of runderhuid is zo uniek als een vingerafdruk en is wereldwijd een veelgevraagd product. Oukro uit Apeldoorn richt zich op de verwerking en verwaarding van kalfsvellen en runderhuiden, afkomstig vanuit de VanDrie Group. 

Een kalfsvel of runderhuid is zo uniek als een vingerafdruk en is wereldwijd een veelgevraagd product. Oukro verwerkt ieder kalfsvel naar wens van de klant. Zo worden vellen geleverd naar gewicht, vers of gezouten. Lees hier meer.

Wij komen graag met u in contact. Heeft u vragen over kalfsvellen of runderhuiden? Wilt u weten wat we kunnen leveren? Of wilt u reageren op de inhoud van deze site? Neem hier contact met ons op.

Waar het onze medewerkers betreft, streven wij naar gezonde en vakwaardige medewerkers op een veilige werkplek met ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Bekijk hier onze vacatures.

Over Oukro

Als onlosmakelijk onderdeel van de keten van de VanDrie Group, is Oukro in staat om aan de vraag van de veeleisende klanten te voldoen. Door het integrale kwaliteitssysteem Safety Guard, heeft Oukro het antwoord op vragen over dierenwelzijn, diergezondheid, duurzaamheid en traceerbaarheid.  

LEES VERDER