08-11-2017

VanDrie Group met Eurocommissaris Hogan naar Saudi Arabië 

Onder leiding van Eurocommissaris van Landbouw en Plattelandsontwikkeling, Phil Hogan, brengt een handelsdelegatie vanuit de Europese Unie (EU) een officieel bezoek aan Saudi Arabië. Henny Swinkels (Director Corporate Affairs) vertegenwoordigt de VanDrie Group tijdens de reis. De agro- en foodhandelsdelegatie bestaat uit 50 vertegenwoordigers van bedrijven uit 19 Europese landen. 


Het inwonersaantal van Saudi Arabië groeit snel en de relatieve hoge inkomens maken de Saudische markt aantrekkelijk voor Europese agri- en foodproducenten. Het bezoek moet de samenwerking tussen de EU en Saudi Arabië versterken op het gebied van landbouw, met oog op de verdere ontwikkeling van bilaterale handel in agri- en foodproducten. 
Henny Swinkels: “We handelen al jaren met onze Saudische partners. Kalfsvlees past perfect binnen de wensen van de Saudische gemeenschap. Voedselveiligheid, traceerbaarheid, leveringszekerheid en kwaliteit zijn de vereisten. Wij kunnen daaraan voldoen.” Hij vervolgt: “Het bezoek biedt een goede kans om de handelsrelaties die we hebben te versterken. Onze ambitie is om de afzet in Saudi-Arabië en aanpalende landen te vergroten.” 


  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding