28-09-2017

VanDrie Group partner van Oxfam Novib’s Ondernemers voor Ondernemers

De VanDrie Group, wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, (kalver)voeders en kalfsvellen, ondersteunt sinds kort het Ondernemers voor Ondernemers fonds van Oxfam Novib. Naast het realiseren van eigen doelstellingen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vindt de VanDrie Group het belangrijk om zich in te zetten voor een betere wereld in ontwikkelingslanden.


Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma ‘Ondernemers voor Ondernemers’ krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. Daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Als ambassadeur steunt de VanDrie Group met dit alles. Het bedrijvenambassadeurschap van Oxfam Novib is een netwerk van bedrijven en medewerkers die zich samen inzetten voor een betere wereld. 
Heb je ideeën of suggesties hoe we ons ambassadeurschap verder kunnen invullen? Laat dan iets van je horen via contact@vandriegroup.com 


  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding