01-02-2018

VanDrie Group partner verkiezing Agrarisch Ondernemer van het Jaar

De verkiezing Agrarisch Ondernemer van het jaar is de meest prestigieuze ondernemersprijs in de agrarische sector. De organisatie is in handen van Reed Business Information – uitgever van de vaktijdschriften en websites: Boerderij, Groenten & Fruit, Pluimveehouderij, Trekker en Boerderij.nl. Voor de tweede keer is de VanDrie Group partner van deze prijs.


De VanDrie Group trekt samen met dochterorganisatie Alpuro Breeding op in de verkiezing. Alpuro Breeding is specialist op het gebied van kalver- en lammerenopfok en begeleidt veehouders bij de opfok van jonge dieren. Daarbij levert het bedrijf de benodigde voeders en producten.  
Henny Swinkels (Director Corporate Affairs) legt uit waarom de VanDrie Group de verkiezing ondersteunt: “Wij zijn partner van Agrarisch Ondernemer van het Jaar omdat ondernemerschap en innovatiekracht de basis zijn van een gezonde Nederlandse agro- en foodsector. Individuele ondernemers vormen de basis van onze voedselvoorziening. Dat doen zij goed. In elk ranglijstje - of dat gaat over voedselkwaliteit en –veiligheid, exportpotentieel of kennisniveau- staat de Nederlandse agrarische sector in de hoogste regionen. Koplopers verdienen het om aandacht te krijgen. De verkiezing draagt daaraan bij.”
Op 29 maart 2018 wordt door een deskundige jury de Agrarisch Ondernemer van het Jaar gekozen. De winnaar ontvangt een geldbedrag van 12.500 euro. 


  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding